Втора жертва взе бурното време в страната.Жена загина на улица

...
 Втора жертва взе бурното време в страната.Жена загина на улица
Коментари Харесай

Трагедия! Втора жертва на бурята в България СНИМКИ*

 

Втора жертва взе бурното време в страната.

Жена почина на улица „ Алеко Константинов “ до Районния съд във Варна, откакто дърво е паднало върху нея. Пристигналите на място медици единствено са открили гибелта й, научи GlasNews.bg.

Инцидентът е станал към 21.00 часа. Охранителна камера е снимала млада жена, движещата се пеш по улицата, когато голямо дърво се стоварва върху нея. “Обстановката в региона е повече от сериозна, цялото пътно платно е покрито с паднали дървета и клони, съобщи  шуменец, живущ в блок, покрай нещастието.

В момента спасители разчистват падналите дървета.

Припомняме, че по-рано през днешния ден топола падна върху движеща се кола на бул. „ Илиянци ” в София. В автомобила се  возило семейство - мъж на 65 година и брачната половинка му на 57 година Мъжът  умря на място, дамата е в тежко положение.

*ОБНОВЕНА В 23:06

Във връзка с острата фаза на урагана във Варна сега, Община Варна моли жителите да останат по домовете си и да не излизат, с изключение на в случаите на незабавна нужда.

Технически екипи и профилирана техника на разнообразни ведомства са към този момент на терен, с цел да се оправят с последствията от бедствието. Поради мощните пориви напразно по улиците има десетки съборени дървета и развалено имущество.

Движението на жителите в тези условия крие риск за живота и здравето. Поради тази причина призоваваме хората да остават по домовете си и да не включват доста електрически уреди по едно и също време.

Мобилизирани са ресурсите на всички общински и държавни служби – полиция, пожарна, гражданска отбрана, Енерго-про, ВиК и други – за справяне с последствията. Общината благодари на жителите за съдействието и разбирането. Молим жителите на Аспарухово и Галата да проявят схващане - екипите на Енерго-про работят с всички сили за възобновяване на електричеството.

Продължавайте да подавате своите сигнали на телефон +35952820112.



Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР